Christel spreekt Hiske aan, ze vindt haar raar doen

Christel spreekt Hiske aan, ze vindt haar raar doen

Hiske loopt de silo uit en vraagt aan Christel wat er aan de hand is. Dat kan ik beter aan jou vragen antwoordt Christel. Wat doe jij naar en raar vanochtend. Ik snap er helemaal niets van voegt ze eraan toe. Hiske lijkt niet precies te weten wat haar mede bewoner bedoelt. Christel laat weten dat Hiske raar deed dit omdat Christel geen koffie voor haar had gehaald. Daarna zou Hiske een aantal keer bot hebben gereageerd op haar. Je maakte compleet geen contact meer en je keek me aan alsof ik iets heel ergs had gedaan legt ze verder uit. Ik dacht ik laat je maar met rust. Volgens Hiske maakt Christel het allemaal heel groot en triggert Christel haar, zodat ze uit haar plaat gaat. Christel snapt de reacties van Hiske niet en volgens haar komt dat doordat ze haar hier nog niet zo goed in kent. De twee gaan allebei hun eigen ding doen, maar niet veel later besluit Hiske toch om Christel opnieuw aan te spreken. Ze wil namelijk haar excuses aanbieden. Gewoon zand erover, contact houden, lijntjes houden… zegt Christel na de woorden van Hiske. Dan is het gewoon goed. De twee geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *