Jessie en Adriaan willen meer structuur bakkerij

Jessie en Adriaan willen meer structuur bakkerij

Jessie en Adriaan zitten voor de caravan wanneer Jessie over de bakkerij begint. Ik zit eraan te denken om twee vaste ophaalmomenten per week in te lassen begint hij. Dan weet jij wat je moet maken en wordt het geen chaos voegt hij eraan toe. Jessie vervolgt dat morgen de ovens binnen zullen komen en ze nog wat bestellingen moeten wegwerken. Maar dat komt wel goed benadrukt hij. Adriaan is het met hem eens en laat weten dat hij dan weet waar hij zich op moet voorbereiden. Als ik dagelijks weet wat ik moet maken, zorg ik ervoor dat de mensen op tijd hun bestellingen kunnen ophalen. Jessie knikt en stelt voor om de woensdag en zaterdag aan te houden. Dan komt er een beetje structuur in eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *