Shelley praat met Franny over de hamburger ruzie van gisteren

Shelley praat met Franny over de hamburger ruzie van gisteren

Franny en Shelley zitten voor de caravan wanneer Shelley over gisteren begint. Wat is er nou precies gebeurd? vraagt ze. Franny legt uit dat er twee hamburgers voor haar waren gekocht en ze deze al had opgegeten voor de video was opgenomen. Ik vroeg toen of ik de videoboodschap later kon opnemen maar dat mocht niet. Ze zeiden dat ik het concept had verpest voegt ze eraan toe. En legt uit dat werd verteld dat ze geen eigen mening had en Timothy volgde maar ze het niet fijn vindt om voor de camera te eten. Maar schat, je hebt hier heel veel camera’s op je zegt Shelley. Franny knikt maar zegt dat ze die niet merkt. Maar goed, later bood ik mijn excuses aan want ik vond toch dat ik het concept verpest had. Maar toen hoorde ik later van Timothy dat Jens me had uitgescholden. Shelley vraagt zich af of het wel goed gaat met Franny. Ja, ik vind het alleen jammer antwoordt Franny. En legt uit dat ze geen ruzie heeft met de jongens maar niet weet hoe het zit met Jens. Als hij met me wil praten, sta ik er voor open. Ik ben wel benieuwd waar het vandaan komt. Shelley denkt dat het meer een opgekropte emotie was, omdat Timothy vijf centimeter van hem afstond en intimiderend was. Misschien wist hij zich geen houding te geven benadrukt ze. Franny knikt en neemt zich voor een observerende houding aan te nemen. Ik ga niet op hem afstappen, dat is aan hem. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *