Utopia got talent de tweede avond

Utopia got talent de tweede avond

De tweede avond van Utopia got talent is weer begonnen! Eerder werd de loods omgetoverd en alles werd aangekleed. Daarna kwam er een paaldanseres op bezoek om de bewoners een workshop te geven. Alle bewoners vonden het wel grappig en leuk om te doen. Er worden verschillende oefeningen gedaan zoals een rondje om de paal draaien maar ook horizontaal aan de paal hangen. Niet veel later kwamen de deelnemers al en ook een ere gast, Patricia Paay! Ze wordt uiteraard hartelijk ontvangen door de bewoners met de nodige knuffels. Vanavond zal Patricia jury spelen voor alle deelnemers. Maar ook de paaldanseres geeft een act weg. Ook zullen een aantal bewoners een optreden geven. Patricia is erg enthousiast en geeft door dat ze alles volgt vanaf de eerste dag. Ze vind Utopia heel boeiend en interessant. Ook heeft Patricia wat cadeautjes bij voor de bewoners. Bas ziet Patricia ook wel zitten, zeker nu hij gehoord heeft dat ze vrijgezel is. De bewoners nodigen Patricia gelijk uit voor verschillende evenementen die gepland staan. Met een wodka cola gaat Patricia aan de jury tafel zitten. Daar legt Colinda uit wat de bedoeling is. Gio neemt het woord als presentator. Nadat de jury vertelt heeft waar ze vanavond op zullen letten begint de buikdans act gevolgd door de optredens van de deelnemers.

Ook doen er een aantal bewoners mee, zo zien we Wim die in 1 minuut een vogelhuisje in elkaar flanst. Bjorn zingt “het is een nacht” en krijgt positieve reacties te horen maar ook Madelon draagt wat voor ze laat verschillende trucjes met een voetbal zien en jongleer balletjes zien. Gabriëlle draagt ook iets voor, het gaat over een stukje wat ze heeft geschreven. Twijfels en hoe ze daarmee is omgegaan. En zelfs Ivan het is totaal niet zijn ding zegt hij maar doet dit voor de groep en om anderen die mee doen met de ramadan te steunen. Hij draagt een oud Koerdisch liedje voor, het gaat over de liefde tussen een man en een vrouw. De andere bewoners en publiek vonden het prachtig maar vooral ook knap hoe hij het overgedragen heeft. Daarna worden de andere acts van de gasten voorgedragen.

We vullen dit bericht nog meerdere malen aan, kom je later even terug?

Bjorn zingt het is een nacht

Madelon met bal

Ivan zingt een liedje

bjorn paaldansen

bas paaldansen

naomi paaldansen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anna at 08:57

    Jawie denkt Naomi wel dat ze is met haar gejank als Gio iets doet wat ze niet wil en ”spierziekte”welke dan ik geloof er niets van…En volgende stemronde weg met haar van meerdere inwoners 3 stemmen….

  2. Lisa at 23:40

    Ben het er helemaal mee eens.Naomi denkt dat ze heel wat is.Zal flink tegenvallen wanneer ze weer in de echte wereld terug is.Ze heeft nog geen enkele levenservaring

  3. Hortence at 23:29

    Naomi, met haar spier ziekte gaat wel te keer man.Ze heeft de laatste tijd een te grote mond.Voor iemand die bang is als Ivan wat luit praat.Naomi vind Nicole bazig ??? Wie denkt ze dat ze is.Ivan ,moet uit kijken het is al de tweede keer dat ze op hem heeft gestemd.Naomi kijk naar je zelfs je denkt dat je er al bent omdat je geen stemmen heb ontvangen van buiten.Het komt wel eerst Gio weg dan krijg je weer stemmen van buiten.Ga naar huis als je het niet naar je zin hebt.Gio wilt je niet.Gio zei tegen Joey dat hij niet wil dat jij Naomi hem achterna komt als hij of jij uit Utopia gaat. Ivan ,is de tweede keer al dat Naomi op je stemt.De volgende keer stem vol op haar en Nicole ook vol op Naomi.Weg met dat net mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *