Het paalspel van Madelon en Wim

Het paalspel van Madelon en Wim

Tijd om even centraal te gaan, Madelon en Wim hebben namelijk wat te vertellen. Tijdens de lockdown moesten de twee namelijk een product bedenken en dat moest nog gepresenteerd worden. Zodra iedereen zit begint Wim te vertellen. Het is geen product maar een spel geworden, het paalspel. Het gaat om een veldje met palen, daarop staan nummers 1 t/m 10. Een leeg kratje markeert een lijn, vanwaar de spelers een werppaal moeten gooien. Het is dus de bedoeling dat de palen vanaf 5 meter om worden gegooid. Het kan binnen maar buiten is praktischer aldus de nieuweling. Ook is een spelleider belangrijk, anders kan het een zooitje ongeregeld. Vier personen kunnen het spel spelen, elke paal heeft een aantal punten dat je kan verdienen bij het omgooien. Als je twee palen tegelijk omgooit krijg je maar 2 punten. Het gaat dus om mikken. De groep vindt het wel een leuk idee en reageren enthousiast. Binnenkort zal er dus een spelletje paal gooien gespeeld worden.

Daarna worden er nog wat praktische dingen besproken. Vanavond staat Utopia got talent op het programma. En een aantal bewoners doen ook mee. Bjorn en Ivan zullen gaan zingen, Gabriëlle gaat freestylen en zelfs de potentiële bewoners gaan optreden. De details laten ze voor alsnog achterwege en blijven dus nog even een verrassing. De verdeling is niet helemaal compleet dus er ontstaat al snel een discussie. Colinda wil dat het opgelost wordt want ze zit haar tijd te voldoen. Het gaat om wie er in de jury zit en wie niet. Maar ook andere taken zoals merchandise, bardienst etc. Ook komt er vanavond een BN’er Patricia Paay. Ze word rond 19:00 uur op het Utopia terrein verwacht. Na de gezamenlijke bijeenkomst is het tijd om alles langzaamaan klaar te zetten. De buitenverlichting is ook zo goed als klaar en de eerste problemen rondom de organistie zijn alweer ontstaan. Zo komen er BBQ gasten die na 19:00 uur geen drank meer mogen i.v.m. de kinderen die aanwezig zullen zijn bij Utopia got talent. Stefanie snapt niet dat je na 17 maanden Utopia niet weet waar je rekening mee moet houden…. Hoe zal de rest van de avond verlopen? We houden het in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Toet at 16:03

    Patricia paay komt al voor een tientje opdagen.Komt brard en tatjana ook.Dan is het gekke schooltje weer bij elkaar.

  2. Marja at 16:01

    Weer geweldig goed georganiseerd allemaal, bbq gasten en een feestavond zal weer allemaal chaotisch worden. Gio zal de boel wel weer bij elkaar stotteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *