Rob vertelt Stefanie dat hij haar niet leuk vindt

Rob vertelt Stefanie dat hij haar niet leuk vindt

Rob vond het eens tijd om met Stefanie te praten. Stefanie zou namelijk gevoelens hebben voor Rob. Maar Rob ziet dat niet zo zitten…

het is een beetje lastig aldus Rob, want het is nu toch al naar buiten. Kun je er wel over praten. Waarschijnlijk wel antwoordt Stefanie. Eenmaal bij de schommelstoel aangekomen gaan de twee zitten en praten verder. Had je spijt van het gesprek vraagt Rob, nee antwoordt Stefanie. Rob gaat verder dat hij het zonde vindt, er zit voor haar een consequentie aan. Rob wil maatjes zijn maar meer ook niet. Stefanie antwoordt dat ook niet te willen. Rob vertelt dat hij ook met Colinda erover gesproken heeft. Ik had de behoefte om te ventileren en wist niet wat ik er mee moest. Je hebt gewoon een vriendje, en daar moet je zuinig op zijn. Dit soort dingen kunnen roet in het eten gooien. Als ik je vriendje zou zijn was dat nu al zeg maar. Maar als het meer lust is als gevoel is dat prima. Ja zegt Stefanie en Rob wil heel duidelijk zijn. Het is niet hard bedoeld of zo. We kunnen matties zijn maar wel afstand houden van elkaar. Ik heb er geen behoefte aan en hier is de plek er ook niet voor. Stefanie vind het fijn dat ze er wel over kan praten, negen van de tien mannen zijn wel zo. Rob snapt het ook wel, iets onbenulligs kan groeien als kool. Stefanie geeft toe dat ze gewoon wat in de war is. Het is ook best wel lastig gaat Rob verder, maar aan de andere kant zou hij er nooit in zijn gegaan als hij een relatie zou hebben. Hoe jij er zelf in staat is iets tussen jou en Lars. Stefanie vraagt of Rob zonder vriendje er ook zo over denkt. En Rob is heel duidelijk nee, ik kan niet verliefd op je worden. Ik ben gewoon de weg kwijt herhaald Stefanie nog maar een keer. De hoofdvraag is bij mij heel de tijd wat als dit en wat als dat. Daarna gaan de twee richting de wellness, het begint te regenen. Hoe zit je met je kop thuis dan vraagt Rob. Stefanie antwoordt dat ze thuis al honderden reacties zou hebben gehad, en nu niks. Denk je dat Lars pissed off is?  vraagt Rob. Ik weet het niet antwoordt Stefanie, het is hier gewoon f*cked op. Ik heb gewoon af en toe een knuffel nodig. Rob snapt dat wel maar je krijgt het heel zwaar als je verliefd wordt en het wederzijds is. Ik hoef het echt niet! Ik wil dat er voor jou geen consequentie aan zit gaat Rob verder, er is namelijk niets gebeurd. Met de vraag of Stefanie haar huidige relatie wil behouden geeft ze niet echt een duidelijk antwoord. Zal het kwartje bij Stefanie gevallen zijn? En belangrijker kan ze haar gevoelens onderdrukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Maria at 21:33

    Stefanie, waarom ben je Utopia in gekomen, vanaf dag 1 had je heimwee, je zit om niks te huilen en nu wil je ook nog af en toe knuffelen, ga lekker naar huis.

  2. Toet at 14:13

    Stille wateren hebben diepe gronden.Dat kind is de weg kwijt.Ik krijg steeds meer respect voor Rob.Vrouwen moeten zich niet aanbieden.(vrouwen hahaha )Nou kleine smurf niet meer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *