Heeft Stefanie een oogje op Rob?

Heeft Stefanie een oogje op Rob?

Colinda en Rob zitten samen op de schommelstoel over Stefanie te praten, Stefanie lijkt een oogje op Rob te hebben.

Stefanie lijkt de afgelopen dagen al wat opgewekter en haar heimwee is niet meer te bespeuren. Op de een of andere manier heeft Stefanie volop zin in het leven te hebben op het Utopia terrein. En En dat lijkt te komen door de gevoelens die ze heeft voor Rob. Dit heeft ze ook tegenover Rob bekent. En dat moet natuurlijk besproken worden. Echter ziet Rob het niet zo zitten, hij moet er niks van hebben zo zegt hij tegen Colinda. Colinda antwoordt dan is het belangrijk dat je duidelijk bent. Tenminste als je haar niet ziet zitten. Rob schudt nee, daar heb ik echt geen behoefte aan! Colinda geeft toe dat Stefanie ook naar haar gekomen is en haar om advies gevraagd hoe hier mee om te gaan. Colinda denkt dat deze gevoelens ontstaan uit pijn bij Stefanie. Ze heeft thuis al een vriend en die mist ze. En daardoor kan ze wat verward zijn maar blijkbaar voelt ze zich bij jou veilig… Hoe zal dat gaan aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. toke at 10:46

    John de Mol, dank je wel, het programma is wel zo benedenmaats geworden, kan ik lekker m’n tijd weer was weer zinvoller besteden, want, en dat is natuurlijk de bedoeling, Utopia. werkt wel verslavend. Dus nogmaals dank, ik kijk bijna niet meer.

  2. Toet at 20:37

    Dit is geen goed idee mensen opsluiten op een klein stukje grond.Wat moet die vriend van Stefanie niet voelen.Dit project is compleet mislukt.Deze mensen zijn getekend als ze er uitkomen.Foei mensen gebruiken enkel voor de kijk cijfers en het geld.Niemand moet dit willen en er niet naar toe gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *