Op welke visumhouders gaan de bewoners stemmen?

Op welke visumhouders gaan de bewoners stemmen?

Madelon en Wim zijn er inmiddels alweer bijna 2 dagen in Utopia. Hoe denken een aantal bewoners over de visumhouders? Waar gaat de voorkeur naar uit?

Gabriëlle, Stefanie, Colinda en Nicole zijn in de nagelstudio. Ze hebben het over Wim en Madelon. Nicole vertelt dat ze de visumhouders al een beetje gesproken heeft. Maar ze vind een keuze nu nog een beetje lastig. Gabriëlle laat weten dat ze op haar eerste indruk afgaat en daar is Nicole het ook wel mee eens. Mijn eerste indruk is Madelon verklapt Nicole. Gabriëlle hoeft niet eens na te denken. De mijne ook, voegt ze eraan toe. Stefanie en Colinda neigen ook te gaan voor Madelon. En Gabriëlle heeft er gewoon een goed gevoel over, het is gewoon de vibe.

Ook Rob en Ivan spreken over de potentiële bewoners. Rob vindt het lastig om binnen 4 dagen je keuze al te moeten maken. En Ivan uit zijn bevindingen, Wim is iemand die door pakt en doet dat vanuit zijn karakter. Je laat hem gaan en hij doet zijn ding. Je hoeft ook niet achter hem aan te gaan. Hij zal lekker bezig zijn en als je hem nodig hebt dan is hij er voor je. Rob geeft toe dat hij meer naar Madelon neigt. En dat is meer omdat ze goed bij de groep past. Wim gaat waarschijnlijk botsen maar aan de andere kant is hij wel een aanwinst voor de BV. Ivan benadrukt dat hij voor Wim zal gaan. Het is immers een werker… Lijkt Madelon nu het populairst onder de nieuwelingen? Er kan nog veel veranderen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:47

  Ik ben misschien dom maar wat is de bv en wat zijn die andere potjes met geld, wat wordt er in de bv gedaan om het bv te noemen.
  Ze verkopen niet of bijna niets en toch is er geld om spullen te kopen zoals drank peuken en voedsel maar als er geen geld is waarom levert de leverancier daar dan nog.
  Ik heb toch het idee dat J de Mol toch elke maand een bedrag stort om verder te kunnen gaan.
  Wat denken jullie

 2. David Brigham at 19:59

  Wat een ramp, ze kiezen weer de verkeerde (dwz diegene die het meeste kans maakt snel een inactieve meeloper te worden, net als zijzelf). Dit keer ziet Ivan het toch echt wel helder – je hebt een onafhankelijke doener nodig (zoals Chrs en Bas), en Wim lijkt mij ook wel zo iemand. Nog afgezien van z’n vaardigheden. Hoe Madelon ooit geld zal gaan verdienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *