De lockdown voor de visumhouders zit erop!

De lockdown voor de visumhouders zit erop!

De lockdown voor de potentiële bewoners zit er zo goed als op! Echter moet er nog één opdracht gedaan worden en dat is met het hoofd een koeienvlaai in. Als Madelon en Wim die beproeving doorstaan hebben zit hun beproeving erop…

De nieuwelingen worden bij elkaar geroepen en Mark wil uit gaan leggen wat de bedoeling is. Nog voordat Mark klaar is met uitleggen onderbreekt Madelon hem al, ze weet al wat er gaat komen.  Donder op, ik weet het al! Gio neemt het woord over, met jullie lockdown gaat het erg goed. Eigenlijk een beetje te goed. Vanavond is er een teambuilding workshop, georganiseerd door Colinda, voor ons. Het zou mooi zijn als jullie daar ook bij kunnen zijn. Daarvoor moeten jullie in de loods en dus gaan we nu de laatste opdracht doen. Mark voegt er met een lach aan toe dat ze het urine drinken maar over zullen slaan. Gio vertelt dat dit de echte opdracht is, de ware Utopia ontgroeningstest. Je slaat je gezicht in de koeienmest. Dan moet je drie seconden zo blijven liggen en dan is het klaar. Madelon vraagt voor de zekerheid wel of ze daarna gelijk mogen douchen. En dat mag gelukkig! Alle bewoners gaan mee en de kruiwagen met mest wordt klaar gezet. De nieuwelingen moeten om de beurt, dan hebben we er langer plezier van aldus Naomi. Het is een vieze opdracht maar de twee hebben het wel gedaan! De lockdown zit erop op naar de teambuilding avond van Colinda. Maar nu eerst douchen!…

Madelon met hoofd in koeienvlaai

Wim met hoofd in koeienvlaai

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:56

    Ik vind dit niet normaal en volgens mij is het nog niet goed ook je kan volgens mij een ziekte op lopen.
    En net wat Hortence zegt dan maar naar huis , als je zo moet beginnen wat komt er volgende keer als er plaats vervangers van LauraB komt en Joeye ,ik zal mij dan niet meer inschrijven je betaald heel veel borg.
    J de Mol grijp in dit kan echt niet.
    Weet je wat het rare is we blijven toch kijken af en toe dat wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *