Een tegenprestatie verzonnen door Madelon en Wim

Een tegenprestatie verzonnen door Madelon en Wim

Madelon en Wim moeten twee dagen een beproeving uitvoeren namelijk een mini lockdown. En tijdens deze lockdown hebben de twee wat verzonnen. Een tegenprestatie voor de rest van de groep.

De nieuwelingen brainstormen over een groepsactiviteit in de avond. De Utopianen zullen in ieder geval moeten samenwerken als groep. Wat zouden ze doen als iemand een heftige blessure had? Samen zitten ze te gniffelen. Madelon vind het helemaal tof. De groep komt later bij elkaar en de twee vertellen na een groepsfoto wat ze van plan zijn. Wim neemt het woord, toen we hier binnen kwamen hebben jullie vertelt dat jullie een hele hechte groep zijn. Daarom vonden wij het tijd om dat eens aan ons te laten zien. Madelon neemt het woord over. Jullie moeten de hindernisbaan lopen. Echter is er één groot obstakel, Gio mag bij de obstakels zijn armen niet gebruiken en tussen de hindernissen door mag hij niet lopen. De groep vindt het wel leuk, Naomi wat minder ze is bang dat haar vriendje iets zal breken. Gaby bedenkt al een plan, een brancard is dat geen optie? Het lijkt Ivan wel handig er even over te brainstormen. Madelon geeft aan dat het vanavond rond een uurtje of 7 zal moeten gebeuren. Het parcours moet binnen 35 minuten doorlopen zijn, als dat niet zo is mogen Wim en Madelon het toilet en de douche in de loods gebruiken. Volgens Ivan is dat makkelijk te halen. We zijn benieuwd, vanavond zien we er vast en zeker meer van! Zal het de andere bewoners lukken om Gio al dragend over de hindernisbaan te krijgen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:46

  Giorgio mag ook niks van haar hij kan nog net zonder haar naar de w.c.
  ik hoop dat ze het niet redden en de twee nieuwe de w.c. mogen gebruiken

 2. Anja at 16:12

  Goed zo, dat moet lukken, en Naomi moet niet kinderachtig gaan doen, en gio gaan overheersen, hij is oud ? genoeg, dan kijk je maar niet.

 3. Maria at 16:10

  Eigenlijk zou het leuk zijn als er 2 weg moeten, en Wim en Madelon allebei mogen blijven, die laten zich niet de wet voorschrijven denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *