Rob, Nicole en Colinda over de agressiviteit van Ivan

Rob, Nicole en Colinda over de agressiviteit van Ivan

Er werd op het rokersbankje zoals we gewend zijn weer wat besproken. Dit keer het gedrag van Ivan en dan in het bijzondere zijn agressiviteit.

Rob, Colinda en Nicole zitten samen op het bankje en Nicole neemt het woord. Als mensen niet meewerken dan volgt er een uitbarsting. Hij zit zich een uur op te vreten en als er dan iets gebeurt, bijvoorbeeld iemand die een opmerking maakt, dan flipt hij. Volgens Rob is het een agressieprobleem wat hij in de psychiatrie ook gezien heeft. Opkroppen is voor hem levensgevaarlijk. En geeft als voorbeeld het incident van het hekje. Ivan kan volgens Rob op nummer één staan als hij gewoon is zoals hij is. Zonder die uitbarstingen is het een gouden gozer, echt een dikke tien. Maar ja, dat autoritaire mag wat minder én de manier van praten. Dat werkt hier gewoon anders, zeker in Utopia. Nicole weet waarschijnlijk wel een mogelijke oorzaak, zo struikelt hij soms oven de Nederlandse taal. Hij is verder hartstikke intelligent maar hij worstelt wel eens met zijn uitspraken. Op het moment dat hij last heeft van emoties dan komen dingen vaak ook wat botter over dan hij bedoeld. Ook heeft hij vaak spijt als hij zulke uitbarstingen heeft gehad. En Ivan vindt het fijn als hij feedback krijgt van zijn mede bewoners. Maar volgens Rob houdt het feedback geven bij sommige mensen al op omdat Ivan soms zo heftig kan reageren. Nicole antwoordt dat je Ivan wel aan kunt spreken op een later moment. Het probleem is alleen dat niet veel mensen dat nog doen. Rob, Colinda en Nicole gaan op zoek naar een oplossing. Ze denken dat het helpt om gesprekken te voeren en Ivan dingen te laten realiseren. Als het op deze voet doorgaat dan wordt het ‘Ivan de verschrikkelijke’ in plaats van Ivan de mooie aldus Rob.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Lili at 21:11

  Gewoon eruit met die lelijke griezelengerd, levensgevaarlijke gek! Hij verpest het kijken naar Utopia van dag 1 dat ie erin zit. Zonder hem zou het veel leuker zijn, daar het aan vorig jaar nooit zou kunnen tippen! Ze zijn allemaal bang voor die Ivan. Hij hoort er gewoon niet. Gooi hem er toch een keer uit. Zooo eng die man, shocking eng! Meest vreselijke persoon die in Utopia heeft gezeten en hij zit er nog in. Hoe kan dat nou, wat is dit?!! Al die leukerds worden eruit gegooid en hij blijft er maar in. En met zijn gevaarlijke klauwtjes moet ie gewoon van de lieve koeien en de schattige kippen afblijven. Hij houdt helemaal niet van dieren, hij wil ze het liefst ritueel slachten en opvreten. Hoe vreselijke gruweldood is dat niet! Beesies willen niet dood, hij wil toch ook niet dood. Enge kop heeft ie, ik zou gewoon bang worden als ik daarmee moet leven. En die Nicole spoort ook niet om daar het bed mee te willen delen. Zielig geval!

 2. Jan at 18:22

  Het is al vaker gezegd maar die Ivan moet duidelijk geconfronteerd worden met zijn idiote gedrag.
  Hij heeft een duidelijk probleem met het functioneren in een democratie waar iedereen zijn eigen mening mag hebben. Als je niet doet wat hij vind dat goed is dan ben je een sukkel. Ivan moet nog veel leren en daar had dit Utopia nu goed voor kunnen zijn maar hij probeert alleen maar met een grote mond en agressie de boel naar zijn hand te zetten. Dan zul je toch echt terug moeten waar je vandaan komt want alleen daar werkt die manier van omgaan met mensen. Voor het blok zetten als groep, aanpassen of eruit stemmen. Moet trouwens zeggen dat er niet veel meer gepresteerd wordt in Utopia nadat een aantal mensen is verdwenen. B&B stelt niets meer voor, restaurant hoor je niets van, lezingen zijn van de baan, meubels maken is niet meer, creatieviteit zoals schilderen e.a. dingen ligt helemaal stil. Het is een grote luie bende geworden waar alleen veel drank door gaat. Kijkcijfers zeggen inmiddels genoeg.

 3. anneke at 17:35

  Wat ze moeten doen een centraal houden en met z’n alle en ook allemaal niemand uit gezonderd hem aan spreken en nog 1 keer en dan gaat hij eruit
  ze kunnen ook met z’n alle beslissen dat de nieuwe in de gym moeten slapen dan kunnen ze dit ook .
  Of elke keer al 1 stem geven voor op de stoel

 4. Tineke at 17:18

  Ivan heeft zelf niet in de gaten hoe autoritair hij is, hij vindt alles wat hij zegt en doet heel normaal, misschien nooit gecorrigeerd? Hoe langer hij in Utopia is hoe moeilijker het wordt voor de medebewoners, ze durven hem er niet op aan te spreken, dan gaat hij helemaal uit z’n dak.

 5. joyce madarie zweers at 17:18

  het is een dominant ventje , die opgekropte woede , hij moet in het leger , dat zal goed voor hem zijn , discepline bij te brengen , hij moet zijn agressie kwijt , rechtstreeks naar irak , doet hij wat nuttig , zijn agressie nuttig gebruiken , hij moet daar weg , hij hoort daar niet , hij is de king daaro , een harem iedereen moet hem onderdanen , ja eg , niet dus opzouten ivan . denkhengst zo gedraag jij je op het moment met je zogenaamde respect , ja respect van niks

 6. joke at 16:59

  nicole is onderdanig naar hem toe en bang het is een lelijk agressief mannetje in zijn eigen cultuur zijn vrouwen onderdanig maar hij leeft in nederland hoor, het hele gedrag van die keren is o..o. hij denkt dat hij de koning van utopia is nou dat is die niet en dat wordt die ook niet gewoon weg sturen en terug naar eigen land en daar heerser worden

 7. Wil at 16:07

  Nicolle is idd bang van hem, iedere keer word het hem vergeven, ik denk dat de maat vol is Ivan, pak je kist en ga ,en wel heel snel, ga wat aan je agressie doen

 8. Maria at 16:04

  Zo typisch dat Nicole het weer goed probeert te praten, toen je binnenkwam Nicole vond ik je een stoer wijfie, daar is helaas niks meer van over, je ogen kijken hol, tegen Ivan durf je ook niet veel, ja die komt later steeds met excuses als er iets is geweest, en dan begint alles weer van voor af aan.
  Als ik daar was zou ik geen rustige nacht meer slapen, je weet het nooit bij Ivan, het is af en toe een monster.

 9. Toet at 15:29

  Ivan de mooie .Nou ben ik perplex .Me broek zak af en mijn veters springen los.Nee hij heet alie ba ba .Niet Ivan de mooie en niet Ivan de verschrikkelijke.Als hij geen haar en baard meer heeft blijft er een klein lelijk kaboutertje over.Zijn moeder riep vroeger (nee alie dat is ba ba)

 10. anna at 15:25

  Gewoon er uit deze gek! iedereen houd zijn hand boven zijn hoofd maar ik vraag me af moet er eerst iets gebeuren ? ik vind zelf dat de regie ook wel eens in mag grijpen….Van Nicole ga ik niet uit die slaapt met hem ,of ze is echt verliefd of ze is vreselijk bang voor hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *