Utopia nieuwtjes 19 juni

Utopia nieuwtjes 19 juni

Het Utopia nieuws van 19 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Madelon en Wim hebben vannacht overheerlijk in de loods geslapen, de lockdown zit erop!
 • Gina is na een kort nachtje bezig met een schoonmaak. Ze heeft wat minder goed geslapen omdat Gio, Mark en Ivan aan de ramadan mee doen en er voor zonsopkomst gegeten moet worden.
 • Wim moet vandaag een act voor Utopia got Talent verzinnen. Hij is er niet zo blij mee lijken we van zijn lichaamstaal af te lezen. Colinda geeft hem wat tips en uiteindelijk zal het waarschijnlijk een act worden om binnen 1 minuut een vogelhuisje in elkaar te zetten. Of zou Wim nog iets leukers bedenken?
 • Ivan gaat vandaag met een aantal bewoners aan de slag met de buitenverlichting. Gisteren is er namelijk aardig wat buitenverlichting geleverd.
 • Madelon en Rob hebben een goed gesprek op het rokersbankje. Madelon wil graag mee helpen met het organiseren van evenementen. En dat doet Bjorn. Volgens Rob is het ook wel beter om krachten te bundelen. Nu maakt hij nog wel eens wat foutjes.

We vullen dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:27

  Geen goed idee jan .Gelovige moet je niet bij elkaar zetten .Juist door geloof krijg je oorlog.Iedereen denk de ware te hebben.En niemand weet het zeker.

 2. Jan at 14:04

  Wat een dom geloof om overdag niet te eten en te drinken. Dit heeft geen enkel nut en is uit de tijd dat leiders hun volgelingen van alles wijs konden maken. het zou wel eens zinvol zijn om je te realiseren dat er niets is na de dood dan waren we van een heleboel oorlogen af die enkel zijn gevoerd vanwege het geloof en waar vanwege het geloof miljoenen slachtoffers zijn gevallen. Het woord zegt het al, je moet er in geloven en er is nog nooit een bevestiging geweest dat er na de dood iets zou zijn. Waar was die “God” toen er 6 miljoen joden uitgeroeid werden. Het lijkt mij een goede zaak om daar binnen Utopia eens een discussie over te voeren. Ivan en Gaby zijn momenteel de enigen die iets met het geloof hebben, zet er ook nog eens een jood en een hindoe bij zodat we eens een zinvolle gedachtenwisseling krijgen ipv alleen maar zuipen.

  • Marja at 14:15

   Zinvolle gedachtewisselingen in utopia? Degene met de grootste bek wint..ze luisteren niet naar elkaar maar overschreeuwen alles

 3. Marja at 10:43

  Alles wordt gesponsord buitenverlichting ook, zal wel een bordje bijkomen. Wanneer gaat Rob eens aan het werk? Rob kiest voor Madelon want hij houdt van vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *