Houdt Bas geld achter?

Houdt Bas geld achter?

Bas heeft gisteren stiekem geld gepikt uit de kassa van Le Luifel. Gio had namelijk zijn kaasoufle gepakt waardoor Bas nog even terug moest om er een te bakken. Daar ontdekt hij dat de kassalade onbeheerd ligt. Hij deed deze vervolgens open en ontdekte een hele hoop geld. Snel pakt hij er een biljet van 20 euro eruit en stopt deze in zijn zak. En ik had nog veel meer kunnen pakken, maar ik doe het niet zegt Bas in zichzelf. Vervolgens komt Mark en vraagt sarcastisch of hij weer geld aan het pikken is. Bas praat er een beetje overheen maar vandaag denkt Mark dat er toch iets aan de hand is. Hij stapte op Bas af om hem eens uit te horen. Even een zakelijke vraag begint Mark, hoeveel geld heb je nog van LauraB over? Bas antwoordt dat hij nog 250 euro heeft. En dan even iets anders gaat Mark verder. Waarom heb je twintig euro in je pakje sigaretten zitten? Bas mompelt iets dat hij fooi heeft gekregen… Zal Mark er nog achter komen dat het anders zit?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Jan at 14:47

  Stelen van je vrienden en dan ook nog liegen als je wordt betrapt. Dit kan echt niet, weg met deze onbetrouwbare gast.

 2. Toet at 13:08

  Die kereltje is echt dom .Hij weet dat er overal camera.s hangen en dan toch die lange vingers niet thuis houden.Volgens mag je Utopia alleen in als je een zwaar gestoord persoonlijkheid hebt.

 3. Hortence. at 12:14

  Wat is niet goed in het hoofdje van die Bas.Die geeft zijn oma gewoon schande .Weg er mee.eerst ander afluisteren nu dit.Ik vind hem niet mee leuk.Hij kan verder met Patricia Paay.

  • Mjo at 16:04

   Tja, ik denk dat Mark in de loop der tijd iets wijzer is geworden, c.q. zijn pappenheimers we kent. Hij zit nu langer in Utopia als toen en was (dacht ik) destijds pas of nog geen beheerder van de kas.

 4. Corrie at 10:54

  volgens mij is Bas in gehuurd door John de Mol, welke gozer loopt zo in zichzelf te lullen
  ik heb zo mijn bedenking vind het niet normaal, en als het niet zo is, dan er uit, het is niet eerlijk
  tegenover die anderen.

 5. anneke at 10:45

  Meteen er uit ook vermoed hij het dit kan niet ,en het geld wat hij heeft gekregen inleveren .
  Dit kan niet ,als het op beeld staat moeten ze de beelden mogen zien.
  En dan meteen eruit vuile dief dit is niet de eerste keer.
  En als hij niet gaat negeren die gast moet in de buiten lucht slapen krijgt geen geld dit moet zwaar gestraft worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *