Stefanie en Rob zoenen met elkaar

Stefanie en Rob zoenen met elkaar

Nog meer zoen avontuur! Niet alleen Bas en Patricia Paay hebben elkaar gezoend maar twee anderen bewoners hadden het onder invloed van drank ook erg gezellig…

Het is rond 3.00 uur als Stefanie en Rob buiten zitten te kletsen. Uiteindelijk besluiten de twee naar bed te gaan en dan gebeurd het. Welterusten zegt Rob tegen zijn mede bewoner en er volgt een zoen. Je speelt met vuur zegt Rob als ze even stoppen met zoenen, maar waarom? De wereld is te klein hiero gaat Rob verder na de tweede zoen. K*t wijf! Opzouten! Vervolgens volgt zoen drie en als deze erop zit wensen de twee elkaar een fijne nacht toe. De volgende morgen wordt het natuurlijk ook besproken. Rob kan er wel om lachen zo vertelt hij aan Stefanie tijdens het roken van een sigaretje. Dan eerst zo’n gesprek hebben en dan dit… Top! Maar ook Stefanie heeft zich iets voorgenomen, geen drank meer. Zal dat gaan lukken? En hoe gaat het nu verder tussen de twee? Zou het dan toch een stelletje worden?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 12:11

    Schaamteloos .Stefanie eerst naast Bjorn slapen nu met Bob kussen.Heeft ze geen heimwee meer.Ik weet niet wat Rob aan haar ziet. Stefanie ,denkt ik kus hem zodat er niemand meer komt.Had Rob gekust voor dat je vriend Utopia binnen was gekomen,nu zet je die vent voor schut.

  2. Merel at 11:28

    Way to go Rob……………not! Eerste een gesprek hebben dat hij niks van haar wil ed en nu zoenen dat heet misbruik van de situatie maken. Zij is ook dom en bovendien jong. Bas met Patricia? OMG, serieus! Zij kickt op jongere jongens, maar heb het idee dat ze elkaar al kende omdat Bas duidelijk voor het programma gevraagd is.

  3. Maria at 11:18

    Wat een rare reactie van Rob, k*twijf, opzouten, en dan weer een zoen, pubers die niet tegen drank kunnen, het zou verboden moeten worden, allemaal ellende in Utopia van de drank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *