Ivan waarschuwt Stefanie na kus met Rob

Ivan waarschuwt Stefanie na kus met Rob

Ivan besloot Stefanie even te waarschuwen nadat ze gisterenavond te ver in het glaasje had gekeken en Rob heeft gezoend. Ivan wil proberen haar van verdere fouten te behoeden.

Buiten neemt Ivan haar even apart en zegt dat hij niet wil dat ze straks een brief krijgt dat je weer in een dip gaat raken. Als je dat wilt dan is het prima, maar ik weet hoeveel je om die mensen geeft en ik weet hoeveel die mensen om jou geven. Ook probeert hij haar duidelijk te maken dat haar verblijf in Utopia tijdelijk is. Hij begrijpt dat ze genegenheid nodig heeft maar dat ze er wel voor uit moet kijken. Het is voor Stefanie niet helemaal duidelijk of Ivan het hele verhaal weet. Ze vraagt hem wat hij denkt te weten over gisteren. Ze doelt hiermee natuurlijk op de kus met Rob. Ivan geeft aan niets te weten, maar heeft wel iets gehoord van de taxichauffeur. De twee besluiten later verder te praten over de beruchte avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Helmie at 07:05

  Steken??????? Als je bedoelt seks!!! Ja dat mag inderdaad na Zonsondergang hoor!! Dus Joyce als ik jou was zou ik me toch eerst eens op de hoogte laten stellen voordat je wat zegt!!!!

 2. lena at 17:10

  Je mag wel degelijk steken na zonsondergang. Dus weet niet waar jij je kennis vandaan haalt. En hij waarschuwt alleen ervoor dat ze achteraf misschien spijt krijgt omdat ze een vriend heeft. Verder moet ze het helemaal zelf weten. En helaas niet iedereen is perfect in deze wereld ook ivan niet. Dat we klagen over zijn uitbarstingen kan ik me voorstellen. Maar dat er bij alles wat hij doet zijn familie en geloof bij wordt gehaald slaat nergens op. Hij is ook maar een mens, ja echt waar van vlees en bloed.

 3. Moppie at 16:52

  Ivan heeft vorig jaar de Ramadam ook vol gehouden dus zie het probleem niet!!
  Zowel Stefanie al Rob zijn superstom bezig, het was ook wel iets meer als een kusje en daar komt bij dat Rob al van de gevoelens van Stefanie wist!!
  Maar goed niemand moet zich ermee bemoeien dit blijft sowieso nooit goed gaan!! Rob doet een hoop als het op roddelen aankomt en iedereen aan te sporen om vooral op Madelon te stemmen maar Wim werkt en dat is iets wat Rob nog helemaal niet heeft laten zien!! Stefanie is een nietszeggend meisje die echt zo dom is geweest om Utopia in te stappen!!

 4. joyce madarie zweers at 16:11

  kom op ivan , bemoei je er niet meer , een onschuldig kusje , en ik vertrouw rob meer dan jou , jij steekt in het openbaar , zal je achterban leuk vinden , kijken of je de ramadan volhoud , eten oke maar dat steken , mag ook niet . maar het mooiste we zien het allemaal , elke moslim in nederland en omstreken zien het , met andere woorden kijk eerst naar je zelf voor dat jij je neus in ander mans zaken gaat steken , dus ook nicole uit je hoofd tijdens de ramadam , niet steken dus , mag niet . doe je dat wel respectloos ventje met een grote muil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *