Naomi heeft heimwee

Naomi heeft heimwee

Naomi had een meoilijk momentje, heimwee… . Ze mist thuis heel erg, zo zegt ze tegen Gaby op de trampoline. Gelukkig biedt Gaby haar wat troost.

Gaby zegt terwijl ze een schouder aanbiedt om uit te huilen dat ze hier ook al zo lang is. Naomi snikt dat ze ook gewoon met bijna niemand een klik heeft. Ik vind het gewoon heel erg moeilijk is haar uitleg. Gaby weet misschien wel een oplossing, ze wil gerust bij haar op de kamer gaan slapen zodat ze een vriendin in de buurt heeft. Naomi lijkt dat ook wel iets te vinden. Ik ben gewoon vet ongelukkig hier gaat ze verder. Maar als ik de knop omzet dan gaat het veel beter hier. Ik voel me hier soms niet zo gewaardeerd. Ik heb gewoon niks met de mensen die hier zijn. Behalve jij en Gio. En ik vertrouw ook mensnen niet zo snel. Gaby stelt haar gerust en beloofd haar dat ze er voor haar zou zijn. Wel wil Naomi het jaar afmaken binnen de poorten van Utopia maar niet op deze manier… Zal Naomi zichzelf kunnen herpakken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 20:03

    Ga gewoon naar huis, je hebt geen klik naomi? Beetje aan jezelf te danken, mnden niets doen, ineens sta je op en ga je op een vreemde manier dingen verzinnen over schoonmaken enz. Logisch dat men dat niet pikt, je vind het leven daar niet leuk? GA DAN, zou ik zeggen, voorgio hoef je. Niet te blijven, hij heeft zo een ander,

  2. anneke at 14:59

    Als je zo voeld meis ga dan naar huis je hoef de knop niet om te zetten , en als je niet gelieft voel bij de anderen dan zal dat we een reden hebben maar dat lijkt me sterk want dan had je wel stemmen gekregen .
    Heb het idee dat ze medelij wil hebben want ze is ook zo zielig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *