Mark komt erachter dat Bas geen geld heeft gestolen

Mark komt erachter dat Bas geen geld heeft gestolen

Eerder schreven we al over Bas die geld uit Le Luifel had gestolen. Mark vertrouwde niks van het verhaal en besluit alles volledig uit te zoeken.

En daarom loopt de boekhouder met de laptop onder zijn arm richting de friettent. Daar aangekomen opent hij de kas en begint hij met het tellen van het geld. Al snel komen Ivan en Gio een kijkje nemen, want ze zijn benieuwd of Mark gisteren een goede avond heeft gedraaid. Mark legt de heren uit dat hij een check aan het doen is, aangezien het boefje van Utopia gisteravond verdacht rondliep in de snack container en waarschijnlijk geld heeft weg gepakt. Als alles geteld heeft zegt Mark dat het klopt, Bas heeft dus niet in de kas zitten rommelen. En trouwen die 20 euro die in zijn sigarettenpakje zat heeft hij als fooi gekregen. Maar we moeten hem wel in de gaten houden. Gio antwoordt dat fooi toch gewoon ingeleverd moet worden? Echter weet het gezelschap niet dat Bas vannacht het geld alweer netjes heeft terug gestopt. Wel besluiten de heren dat ze Bas en zijn Baas beach strandtent in de gaten gaan houden. Volgens Mark gaat Baas Beach allemaal te makkelijk. En ook Gio vindt dat, die meiden hadden een vlot gemaakt tijdens de lockdown van allemaal resthout, dat heeft ‘ie er ook allemaal afgeschroefd. Hij vraagt niks!

Later besluit Mark bas toch aan te spreken, in de horecakeuken zegt hij dat hij het er ook al met Gio over heeft gehad. Op de een of andere manier kom je over of je altijd ergens mee bezig bent. Ook met dat geld, waar ik van Rob heb gehoord dat je het hebt verstopt en dan zie ik je gisteren in Le Luifel staan rommelen. En dan dat hele verhaal van dat pakje sigaretten waar twintig euro inzit. Bas antwoordt met een grijs op zijn gezicht het volgende, soms wil ik kijken of jullie mij gaan verdenken voor dingen, terwijl ik helemaal niks gedaan heb. Snap je?  Mark zegt dat de acties van Bas hem in ieder geval wel weer op scherp zetten. Volgens Bas is dat ook de bedoeling, want je kan hier te makkelijk geld pakken aldus het boefje. Maar als je dat doet, dan heb je aan Mark de verkeerde concludeert hij. Ook zullen vanavond de cijfers nog bekend gemaakt worden waarschijnlijk in een centraal. We zijn benieuwd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 16:21

    Sorry maar ik geloof dit hele verhaal niet. En Bas al helemaal niet. Ik vertrouw die gast voor geen meter. Hij is zijn medebewoners aan het uitdagen. Dat verhaal van, om ze op scherp zetten?? ja aan m’n hoela. Het was op die foto duidelijk te zien.

    En dan die grijns op z’n smoel, wat een ergerlijk type is dat. Maar ja, dat is koren op de molen van de regie/Talpa/JdM.

  2. anneke at 15:05

    En nog vertrouw ik hem niet als hij de fooi achter houd , en hoe weet Mark dat er niks uit de kas is heeft hij het voor die tijd geteld dan en waarom laat hij het daar achter en neemt hij het niet mee naar binnen erg stom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *