Gabriëlle spreekt met Stefanie over zoenen met Rob

Gabriëlle spreekt met Stefanie over zoenen met Rob

Het meest besproken onderwerp van vandaag is dat Rob en Stefanie die gezoend hebben. Uiteraard wordt dat ook op de vide besproken.

Want ook Nicole en Gabriëlle hebben het uiteraard gehoord, Ivan heeft het zelfs gezien toen hij vannacht uit bed ging voor zijn gebed. Kortom de tamtam heeft zijn werk in de loods al gedaan. Als Gina op bed ligt begint Gabriëlle haar een beetje aan de tand te voelen. Heb je spijt? Stefanie antwoordt kort maar krachtig, ja. Kust hij lekker en met tong en everything? Stefanie knikt zwijgend ja. Maar Gabriëlle gaat nog een stapje verder, kreeg je ook tintelingen bij je flamoesje? Nee! Zegt Stefanie wat verontwaardigd. Nicole die er ook bij zit heeft naast Gabriëlle wel wat raad voor haar. Je moet goed nadenken en beseffen of je dit wel wilt. Want op je keuzes terug gaan komen is moeilijk. Echter lijkt Stefanie er niet helemaal bij te zijn want ze geeft niet echt duidelijk antwoord meer. Zit ze met haar gedachten bij Rob?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Toet at 16:41

    Flamoesje.Doet me denken aan een slappe pannenkoek.Mijn oma bakte die wel eens.Jakkes die trilde.Ik moet me er maar geen voorstelling van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *