Rob en Stefanie praten over hun zoen

Rob en Stefanie praten over hun zoen

Aangezien het gesprek met Nicole en Gabriëlle over het zoenen met Rob niet geheel positief is verlopen besloot Stefanie met Colinda het gesprek aan te gaan. Niet veel later volgde er een gesprek tussen Rob en Stefanie over hun zoen…

Er is gisteren iets gebeurd zegt Stefanie tegen Colinda. Colinda antwoordt dat ze het al een beetje aan zag komen. Als mensen heel erg hun best doen om niet te doen wat ze willen dan gebeurd het meestal wel. Maar wat nu? Stefanie antwoordt dat ze met Rob moet gapraten want sinds het voorval hebben ze er nog niet echt heel veel over gesproken. Ook kijkt Stefanie op tegen post van het thuisfront. Ze is bang dat deze minder positief zou zijn en heeft er dan ook iets minder zin in. Er zullen waarschijnlijk confronterende woorden in staan. En dan schuift Rob aan, hij komt bij de dames op het bankje zitten. Ik wil alleen even zeggen dat sommige mensen het gezien hebben zegt Stefanie tegen Rob. Dat lijkt Rob niet zo heel veel te boeien. Wel weet hij de oorzaak van dit  voorval.  Gooi er een fles drank in, het is geen excuus, maar als je kriebelt. Ik ben ook van vlees en bloed. Het was geen vrijpartij of iets heftigs. Dus in principe was het een iets te groot nachtkusje. Je moet een knoop doorhakken. Of je zit hier met een vriend en gedraagt je, of je laat het los en maakt hier je verhaal. Maar ik denk niet dat wij een relatie hier gaan krijgen. Stefanie vind het allemaal maar moeilijk, ze kan wel een brief schrijven maar een antwoord krijgt ze waarschijnlijk op korte termijn toch niet. Het is dus maar even afwachten wat dit iets te grote nachtkusje allemaal veroorzaakt heeft…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Maria at 19:48

    Wat doet die Stefanie eigenlijk in Utopia behalve janken, ga toch naar huis, naar je vriend als je die nog hebt, en ga lekker werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *