Vriend van Stefanie maakt het uit

Vriend van Stefanie maakt het uit

We gaan even terug naar gisterenavond, er was namelijk flessenpost voor Stefanie. Uiteraard is dat een reactie op het zoenen tussen Rob en Stefanie.

De fles met brief van de vriend van Stefanie wordt uit het bos gevist, deze is er overheen gegooid. Stefanie gaat met Nicole naast de loods zitten en proberen de brief uit de fles te krijgen wat nog niet zo makkelijk gaat. Ondertussen vertelt dat er een man was, ook riep hij Stif succes. De brief is uiteindelijk uit de fles gekomen en Stefanie begint te lezen. Er volgt een stilte en als Stefanie de brief weg legt en in haar ogen wrijft vraagt Nicole of het gaat. Stefanie antwoordt dat ze niet weet wie het is (?). Dan komt Rob erbij zitten en vraagt is het niet goed? Stefanie schudt haar hoofd en overhandigd de brief. Nicole vraagt ondertussen aan Stefanie je denkt niet dat het van hem is? Doelend op vriend Lars. Ik weet het niet is het antwoord van Stefanie. Rob heeft ondertussen de brief ook gelezen en fluit wat. Colinda gaat ook haar bril halen zodat ze het kan lezen, ja zegt ze met een zucht als ze klaar is. Nicole die het ook gelezen heeft steekt de brief in de fik. Wat later gaan Colinda en Stefanie met elkaar in gesprek. Stefanie betwijfeld of de brief wel echt is maar Colinda denkt van wel. Wellicht heeft hij het in woede geschreven, hij is immers gekwetst. Wellicht komt er vandaag nog een vervolg. We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Maria at 16:07

  Ik heb ook niet gehoord dat Nicole de brief moest verbranden, Stefanie zal wel een gemompel hebben laten horen dat ze dat moest doen, waarom deed ze dat zelf niet, ze had het weer te druk met gejank.

 2. Maria at 17:24

  Nicole, waar ben je toch mee bezig, bemoei je toch met je eigen zaakjes, b.v. met Ivan, daar heb je je handen al vol van, wees bij Ivan zo dapper om iets te verbranden , maar dan kijk je met die glazige ogen voorruit en durf je niks te zeggen, behalve een beetje gemompel.
  En Stefanie, wat had je verwacht, dat dat vriendje van jou zou zeggen, goed zo Stefanie, ga lekker door met janken en kusjes geven, hij heefgt groot gelijk dat hij jou aan de kant zet.

 3. Manon at 11:19

  @Anneke, de brief is getypt dus vandaar de twijfel bij haar of het van haar vriend is! Ik begreep dat ze ondertussen geloofd dat de brief door haar vriend getypt is!
  @Anna, de brief is verbrand door Nicole met toestemming van Stefanie! Ze wilde dat Nicole de brief zou verbranden!

 4. anneke at 10:44

  Als het een geschreven brief is weet ze toch wel of het zijn handschrift is of van iemand die een gijntje wil uit halen.
  Ze moeten daar eens stoppen met zo veel drinken kan je zien wat er van komt ,beperk het op 1 of 2 als je er niet tegen kan.

 5. anna at 09:48

  Als het wel van haar vriend is dan is het logisch toch, zolang zit Stefanie er niet in als ze in zo’n korte tijd al behoefte aan een ander heeft kan die vriend haar maar beter kwijt zijn…..Maar heb ik nog een vraag,met welk recht verbrand Nicole een brief die voor Stefanie bedoeld is word ze ook al een raar typje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *