Wim en Rob over het stemmen

Wim en Rob over het stemmen

De meeste bewoners liggen allemaal nog op één oor en dat tegen 11:00 uur dus gaan we nog even terug naar gisterenavond. Rob en Wim hadden een gesprek over het stemmen van vandaag. Vandaag zullen de bewoners namelijk kiezen wie er mag blijven, Madelon of Wim… Hoe denkt Wim over het stemmen?

De heren zaten gisteren op het rokersbankje stilletjes te roken tot Rob de volgende vraag aan hem stelde. Ben je een beetje zenuwachtig voor morgen? Wat verwacht je? Wim antwoordt dat hij het wel spannend vindt maar niet echt zenuwachtig is. Ik denk dat de verhouding op 60 tegen 40 procent ligt. Rob lijkt wat verbaasd en zegt oh ja? Waarom denk je dat dan? Wim antwoordt dat hij Madelon bijzonder aardig vindt en dat ze op iedereen een goede indruk maakt. Maar ik denk dat ik een waardevolle bijdrage kan hebben aan het bouwen hier. Dat is echt nodig, denk ik. En ik heb een paar goede gesprekken gehad met mensen, dus ik hoop dat het goedkomt morgen. Rob antwoordt het niet te weten, ik spreek ook wat mensen. Inderdaad sommige neigen naar jou maar toch voor Madelon is er ook nog hoop hoor! Ik zie dat zij lekker in de groep ligt. Jij bent wat meer gesloten. Met Madelon zal niemand snel botsen. Jij bent heel directief. Weet je wel wat dat betekent, directief? Wim antwoordt nee, wat bedoel je daar dan mee? Nou, jij kan tegen mij zeggen: doe dat effe, of zet dat daar even neer. Daar ga ik heel slecht op. Je moet niet verwachten dat iedereen wil bouwen hier. Ik doe mijn massages. En ik zal niet zo snel gaan bouwen. Dat is gewoon niet mijn ding.  Wim zegt dat hij het wel begrijpt allemaal. We zullen het morgen wel zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Maria at 17:19

  Rob, jij doet je massage,s zeg je, heb ik wat gemist, ik heb nog niks gezien daarvan, of wacht je af tot er iemand spontaan komt, een beetje bekendheid er aan geven dat de mensen zich kunnen laten masseren zou geen kwaad kunnen. of blijf je daar een beetje rondlummelen zoals er al zoveen doen.

 2. Tegendevlakte at 14:33

  Waarom nog bouwen? Zodra utopia stopt gaat toch alles tegen de vlakte. Denk je echt dat dat nog voor een of ander doeleinde gebruikt gaat worden?

 3. Marja at 11:01

  Hij wil meubels maken, dat is in ieder geval meer dan Rob doet. Natuurlijk wil Rob dat Madelon blijft, hij kan er niet tegen dat Wim zegt dat hij iets moet doen, dan moet hij van zijn roddelbankje af.

 4. anneke at 10:50

  Die Rob heeft hij al klanten gehad met zijn massages, meneer wil niet bouwen om dat het niet zijn ding is , ik vraag me af moet er nog gebouwd worden dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *