Nicole ergert zich aan Gaby en Stefanie

Nicole ergert zich aan Gaby en Stefanie

Eerder schreven we al dat Nicole, Gaby en Stefanie vandaag hun eerste tattoo les hebben gehad. Vandaag hebben ze de basis zaken geleerd om zo steeds verder hun kennis op te bouwen tot ze zelf kunnen tatoeëren. Maar Nicole ergert zich nogal aan de passieve houding van Gaby en Stefanie en bespreekt dit met Rob.

Nicole vindt haar mede bewoners Gaby en Stefanie niet echt gemotiveerd. Zo ook niet tijdens de tattoo les van vanmorgen. En op het rokersbankje laat ze dat duidelijk aan Rob weten. Ik zie ze niet acht uur per dag hier zitten. Ik zie hun hier een uurtje zitten, leuk doen, en ik denk dat ze dat twee dagen volhouden. Rob schudt ook zijn hoofd, hij kan het wel met Nicole vinden. Stif heeft zelf iets met tattoos en die moet hier nog in groeien. Maar Gaby wil dat alleen omdat ze hier dan een doel kan hebben. Ik zou door Gaby nooit een tatoeage laten zetten. Volgens Nicole tekenen de dames ook niet lang en vragen haar ook geen hulp.

Wat later spreekt ze verdere frustraties met Gabriëlle. Nicole vind het maar moeilijk, ze is bang dat dit juist meer problemen oplevert omdat de andere meiden het niet serieus nemen. Ik vind dat zo eng want voor het eerst in mijn leven weet ik waar ik wil zijn over 5 jaar. Je moet er gewoon voor staan, je moet je rommel opruimen, goed voorbereid zijn en je shop netjes achterlaten. Volgens Gabriëlle moet Nicole wat met haar gevoelens doen. Ik zie alleen bij jou die passie dat je het echt graag wil doen. Nicole antwoordt dat ze niet weet hoe ze moet handelen, ze wil niet overkomen als een egoist en is bang dat ze concurrentie krijgt. Maar wat je aangeeft doe je toch niet omdat je ze als concurrentie ziet? Je maakt je gewoon zorgen aldus Gabriëlle. Nicole gaat er nog een nachtje over slapen. Zal ze de dames binnenkort aanspreken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 22:29

  Het blijft een vervelend mormel. Vanaf dag 1 probeert ze Gaby en Stef uit de tattooshop te werken. En zelf maakt ze he-le-maal nooit wat af. Ze kon toen tekeningen online verkopen, maar was boos op de groep want die pushte haar te veel waardoor het op werken ging lijken…. Dus deed ze niks meer.

 2. Bardy247 at 21:56

  Grappig dat zij hier kritiek op geeft. Ten eerste kwaakt ze Ivan naar de mond. Ten tweede hoe lang heeft zij over dat krotwood hok van haar gedaan en wat heeft zij er überhaupt aan gedaan? Ten derde: De originele tatoeëerders Laura en Joey liepen nou ook niet over van werklust.
  Wat hebben zij nou in die € 6000,00 kostende hut doorgebracht en wat heeft het tot nu toe opgeleverd behalve een stel lelijke frutsels op wat klanten maar hoofdzakelijk de andere Utopiabewoners?

 3. anneke at 21:46

  Heeft iemand wel eens Nicole zien tekenen , overtrekken is makkelijk dat kan iedereen.
  wordt dit ook gesponsert want om 3 mensen les te geven gaat wat kosten
  Is dit niks voor een paar mannen voor Rob of Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *