Utopia nieuwtjes 23 juni

Utopia nieuwtjes 23 juni

Het Utopia nieuws van 23 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Bjorn had gisterenavond een goed gesprek met Gaby. Hij gaf haar kritiek waarom ze stemmen heeft ontvangen, een soort feedback gesprek dus. Zo kreeg Gaby te horen dat ze zoveel projecten heeft die niet af zijn. Nu aan tekenen doet maar de vraag is hoe lang haar interesse hiervoor is en dat is wel bij meerdere zaken zo. Volgens Gaby vielen nou eenmaal dingen tegen. Bjorn adviseert eens iets af te maken en laat de bewoners het dan ook weten. Gaby heeft liever dat de bewoners naar haar komen. Waarom moet ik me verantwoorden? Maar dat was nog niet alles. Volgens Bjorn knipt Gaby maar basics en is Gina de echte kapster binnen Utopia. Of Gaby iets met deze kritiek zal gaan doen is nog even afwachten…
  • De morgen in Utopia begon goed voor Mark en Rob. Zij hebben namelijk post van het thuisfront ontvangen! Rob is erg blij met zijn post, het lijkt allemaal positief te zijn. Hij krijgt verschillende foto’s van het thuisfront toegestuurd maar ook krijgt hij te horen dat Bas meer op de live streams te zien is dan hij dat is. Maar ook Mark krijgt verschillende leuke berichten die hij samen met Gina doorneemt. Zo krijgt hij te horen dat de twee mooi verliefd zijn en dat Mark moet stoppen met er zo mooi uit te zien. Op deze manier krijgt hij wel veel fans. Maar ook krijgt hij bericht van oud bewoner Laura! Ze schrijft dat zij en Charlotte weer samen zijn en een relatie hebben. Ze zijn super gelukkig met elkaar. Charlotte ging op haar knieën en vroeg of ik haar vriendinnetje wil zijn. Ook richt ze zich op Gabriëlle, ze mist beide heel erg. Ook is ze erg trots op Gabriëlle.  Niet veel later zijn beide heren niet in beeld, de camera’s worden gewisseld… Kortom voor beide positieve berichten!
  • Nicole spreekt Bas aan dat hij zakelijke relaties netjes moet behandelen. Doelend op de zoen met Patricia Paay. Maar gisteren toen de mevrouw van Schwarzkopf er was voor Gina heeft Bas zich blijkbaar ook niet netjes gedragen. Bas antwoordt er voortaan rekening mee te houden.
  • Wim is alweer druk aan het bouwen. Hij heeft een lijmkam gemaakt om de vloer van het cordwood huis te egaliseren. Echter moet eerst alles opgeruimd worden. Wellicht gebeurd dat vandaag nog?
  • Ivan werkt in het kantoor en in de woonkamer nemen een aantal bewoners wat nieuwsberichten uit de krant door.
  • Bjorn heeft tijdelijk Utopia verlaten, waarschijnlijk voor een medisch onderzoek. Inmiddels is hij alweer terug. Volgens Bjorn was het echt heel raar om de poort uit te lopen.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *