Utopia nieuwtjes 22 juni

Utopia nieuwtjes 22 juni

Het Utopia nieuws van 22 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Vandaag moet er een van de genomineerden weg, Wim zal moeten kiezen uit Colinda, Gaby of Gina. Spannend!
  • Maar misschien toch niet helemaal spannend want Colinda lijkt vrij zeker van haar zaak, ze heeft haar kist alvast gepakt.
  • Maandag betekend sportdag in Utopia, Arjuna is weer op het terrein te vinden. Maar eerst tijd om te wegen en dat valt niet positief uit voor Gabriëlle. Ze is namelijk 1 kg aangekomen! Arjuna is daar uiteraard niet blij mee en vraagt hoe het komt. Gabriëlle kon moeilijk van het voedsel afblijven. Daarna is het tijd om echt aan de slag te gaan. Samen met een aantal bewoners  gaan ze aan de slag om te sporten.
  • De tattoo artiest is er ook weer, hij komt vandaag de eerste les geven in het tatoeëren. Vandaag wordt de basis uitgelegd en volgende week kan er geoefend worden op oefen huid.
  • Colinda geeft Rob een lekkere massage.

We vullen dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *