Rob en Stefanie over hun “relatie”

Rob en Stefanie over hun “relatie”

Gisterenavond was er nog een spelletjes avond in Utopia. De bewoners kwamen gezellig bij elkaar om het spel weerwolven te doen. Wat later kwamen de lekkere hapjes en niet veel later ging de muziek aan. Uiteraard was er ook drank wat genuttigd werd en tevens was de avond een soort van afscheidsfeestje. Colinda gaat er vanuit dat ze vandaag namelijk naar huis mag. Op het einde van het feest hebben Rob en Stefanie nog een gesprek op het rokersbankje. En zoals wel te raden valt gaat het over de zoen en over de vriend die het per brief heeft uitgemaakt. Stefanie is er verdrietig over en ook op de manier hoe hij het uit heeft gemaakt. Rob antwoordt dat hij het ook wel een beetje met haar ex vriend te doen heeft. Volgens Rob is dit een fase in Stefanie’s leven waarin ze haar eigen verhaal aan het vormen is. Misschien dat het ooit nog goed komt voegt hij eraan toe. Na een laatste sigaretje gaan de twee naar binnen om hun tanden te poetsen. Vervolgens wordt er met een frisse adem gezoend en praten Rob en Stefanie over hun ‘relatie’. Stefanie vraagt zich af waarom de Rob haar ontloopt. Rob antwoordt, ik probeer afstand tussen ons te creëren. Vervolgens besluiten de twee nog eens naar buiten te gaan. Rob laat weten dat hij écht geen zin heeft in een relatie binnen Utopia. Rob is bang dat hij Stefanie pijn zal doen en wil liever vrienden blijven. Stefanie begrijpt het niet zo en dat wordt snel duidelijk, want als Rob in bed ligt gaat ze bovenop hem zitten en probeert hem te zoenen. Echter ziet Rob dat niet zitten en maakt nogmaals duidelijk dat hij niet wil. Stefanie gaat vervolgens maar naar haar eigen bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Druif at 14:14

  Nee hoor grapje, haal dat kind er uit voor haar eigen bestwil .
  En misschien heeft ze therapie nodig om enig zelfrespect te leren krijgen . Je ziet het fout gaan en niemand die er wat aan doet. Rob heeft het nog in de hand maar niet lang meer .
  Noem elkaar geen schat , sommige mensen geven daar ook een andere betekenis aan.
  ColindA zeg je weet hoe vrouwen zijn …. Ze gaat voor het gemak maar even van zich zelf uit . Snel met de benen wijd , en met genoeg alchohol sneltreinvaart . Gelukkig is niet iedere vrouw en man zo … De een na de ander verslijten en jezelf en gezin voor …. Zetten

 2. Druif at 14:04

  Zit er geen raam in de loods , kan ze dan achter gaan zitten .
  Komt er nog wat geld binnen
  ook. Win win situatie . Ze heeft gelijk wat te doen . En iedereen blij . Kan er weer gerookt en gedronken worden .

 3. David Brigham at 10:28

  Mag ik het woord “gestoord” gebruiken? Blij dat ze beiden op de laatste plaatsen staan, maar met dank aan het idiote Talpa zitten we er weer maanden aan vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *