Rob met Colinda over Stefanie

Rob met Colinda over Stefanie

Omdat Stefanie vannacht iets meer wilde van Rob en erg aanhankelijk was besluit Rob het eens te bespreken met Colinda.

Samen zitten Rob en Colinda op het rokersbankje, Rob lucht zijn hart. Ik heb er geen behoefte aan, maar aan de andere kant mis ik wel iets. Ik heb geleerd om daar niet in te trappen, maar het wordt mij wel lastig gemaakt. Colinda en Rob moeten allebei lachen. Je hebt het jezelf heel lastig gemaakt, je weet hoe vrouwen zijn antwoordt Colinda. Rob zegt je weet ook hoe mannen zijn. Weet je, eerst een gesprekje op de bank en daarna weer zoenen. Het is nog niet eens uit de hand gelopen of zo, maar het is gewoon te makkelijk. Als je begrijpt wat ik bedoel. Het mag gewoon niet gebeuren. Ook even een week geen druppel alcohol meer. Colinda kan zich hierin wel vinden en adviseert gewoon jezelf blijven want anders ga je de boeken in als alcoholist. Rob antwoordt zich daar niet druk om te maken. Het gaat alleen om het feit dat als gedronken wordt er telkens wel iets gebeurd. Wees met je eigen Utopia bezig benadrukt Colinda nog maar eens. De twee kletsen nog even verder en Rob is niet blij met hoe het nu allemaal gaat. Het voelt gewoon niet goed, los van het feit of ze nou wel of geen vriend heeft. Het is ook van mijn kant, gewoon even kappen met chillen en behoeftes. Ik heb hier geen zin in! Werk aan de winkel concludeert Colinda met een lach.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Tineke at 12:52

  Verstandig van Rob, geen alcohol en niets met Stephanie,dat is duidelijk.
  Wat ik me wel afvraag of hij nog iets anders kan dan kletsen.
  Ik heb hem nog weinig zien doen, hij brengt geen geld binnen ,
  helpt eigenlijk niemand en als hij al wat doet weet hij niet hoe gauw hij weg moet komen.
  Hij is best kleinzerig…. Zere handen als hij iets moet vasthouden en hij houdt niet van opdrachten krijgen.
  Dan moet hij uit zichzelf dingen gaan doen, zijn opdrachten niet nodig.

  • Hannah at 17:37

   Dat beeld heb ik ook van hem Tineke.
   Laatst waren ze bezig met de tuinlantaarns en Rob maakte gaten met de grondboor, waarbij hij om de twee tellen zijn handen inspecteerde.
   Nog geen vijf minuten later was Rob al weer vertrokken en was Gaby druk bezig met de grondboor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *