Komt er vandaag een nieuwe bewoner?

Komt er vandaag een nieuwe bewoner?

De groep is nog niet helemaal compleet, momenteel zijn er maar 14 bewoners om de ideale samenleving op te bouwen en dat moeten er eigenlijk 15 zijn. Volgens Rolf zal het niet lang meer duren voordat de 15e bewoner zich bij de groep zal voegen. Hij bespreekt dit met Bas  bij de schommelstoel.

Terwijl de heren staan te kijken naar de eendjes Duck en Face die overigens al flink gegroeid zijn vraagt Rolf hoe laat het is. Rond half 10 antwoordt Bas. Nog anderhalf uur dan krijgen we een nieuwe bewoner gaat Rolf verder. Een week na Wim kam Benjamin en een week na Benjamin kwam Cees… Bas antwoordt zijn gedachten wel leuk te vinden maar of hij gelijk heeft betwijfeld hij… Uiteraard houden we het in de gaten voor je!

Verder zijn een aantal bewoners op de gezonde tour bezig. Gabriëlle, Nicole en Gina waren gisteren al bezig met het maken van (vies uitziende) gezonde sapjes. Een dag later gaan de dames er mee verder. Ze besluiten nu echt op sapjes te gaan leven. Gisteren aten Gabriëlle en Nicole namelijk waardoor Gina wel teleurgesteld was. Maar niets is minder waar, vandaag gaan de dames gewoon verder met hun sapjes dieet. Gabriëlle wil immers nog wat kilo’s afvallen en ook Gina wil wat van haar gewicht kwijt. De dames doen verschillende fruit en groente door elkaar en schenken vervolgens de bekers vol. Daarna wordt er geproost en is de gezonde tour écht begonnen. Hoe lang zullen ze het volhouden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *