Gina heeft een nieuwe strategie

Gina heeft een nieuwe strategie

We gaan nog even terug naar gisterenavond, het was wel rustig maar er is toch nog iets gebeurd. Enkele bewoners lagen al op tijd op bed gezellig met elkaar te kletsen. Waaronder Gina en Naomi zij bespraken de situatie met Mark. Volgens Gina draait het niet alleen maar om hun twee en voegt eraan toe dat ze ook andere doelen heeft in Utopia. En buiten kan er altijd verder gekeken worden hoe het eventueel verder gaat tussen de twee. Ik had onwijs veel liefdesverdriet de afgelopen dagen maar ik moet een knopje omzetten. Zo wil ze best samen met Mark gaan sporten maar niet meer samen in bed liggen. We kunnen hier niet allebei kapotgaan aan liefdesverdriet, we moeten verder gaan.  Ook Naomi vindt dat ze een duidelijke kant moet kiezen: het is iets, of het is niets, maar niet er tussenin. Ook vind Gina de sfeer in de groep belangrijk. Het is wel een vage situatie. Maar dingen als een kus op de wang maken het niet makkelijker… Zal de nieuwe strategie van Gina gaan werken? Houden ze het vol om niet om elkaar heen te draaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:55

  Zodra ze weer iets nodig heeft mag hij weer bij haar in bed komen , en heeft ze wat ze nodig heeft kan hij weer vertrekken en hij trapt er wel weer in want hij is nog gek op der

 2. Toet at 14:29

  Jongens wat een kinderen.Kapot gaan aan liefdesverdriet.Wat een lachertje.De enige is kees die veel doet en de dingen goed ziet.Maar ja deze kleuters vinden het niet leuk om aan gepakt te worden.Liefdesverdriet ze heeft de stront nog in de luier zitten en ma ook.

 3. Hortence at 14:22

  Gina,heeft die Mark altijd misbruik.Net Gio,toen met Isa.Dat mark kappers spullen voor haar koopt mag wel.Maar dat Mark geld weg legt voor later mag niet.Het is geld van Utopia.Als het geld was van Gina en Mark en dat geld thuis was verstopt waar ze woonde was een ander verhaal.Als die Gina naar huis gaat heeft ze al haar spullen al en haar eigen kappers zaak te openen .Ze is verdrietig om die vent van wie ze nog niet heeft gehoord en niet om Markt.waarom ,mark twee stemmen geven zodat hij naar huis kan en zij met andere mannen kan doen wat ze wilt als er feest is.

 4. johan at 11:43

  hahaha die Naomi met haar advies, het is wel of niet en niet er tussen in.
  kan me de relatie met GIO nog wel herinneren. en nog steeds loopt ze hem achterna, terwijl Gio het als lust heeft gebruikt.

  dat Naomi geen kus kreeg aan het hek zegt genoeg, maar deze tante ziet het niet. en dan advies geven aan de andere goedkope dame.

  de reactie van Gina haar moeder zegt ook genoeg wat voor goedkoop volk die Gina en haar familie is. kan me voorstellen dat Gina Mark gewoon gebruikt heeft voor haar kappers spullen. typetje is het wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *