Utopia nieuwtjes van 1 juni

Utopia nieuwtjes van 1 juni

Het Utopia nieuws van 1 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gisterenavond werd er nog sushi bezorgd in Utopia besteld door Mark, Gio, Gina en Naomi. De rede hiervan? Ze hebben het besteld omdat ze niet roken. Ze krijgen immers ook geld maar kunnen dat ergens anders aan besteden.
 • Ivan en Bas hebben de koeien weer verzorgd, omstreeks 10:00 uur werden de meeste bewoners wakker.
 • Arjuna is er weer, en dat betekend wegen. Gabriëlle is wederom afgevallen, een halve kilo. Ook heeft Arjuna een cadeautje voor Gabriëlle… Sportschoenen! Er is alleen een klein probleempje, de schoenen zijn te klein… Niet veel later is het tijd om te gaan sporten. En dit keer doen er dan ook weer flink wat bewoners mee. Zo zien we Mark, Ivan, Bas, Gina, Ivan, Stefanie, Nicole en uiteraard Gabriëlle fanatiek mee doen.
 • Colinda Gaby en Gio hebben de was buiten opgehangen.
 • Een spannende dag vandaag voor Stefanie, ze krijgt namelijk bezoek van het thuisfront. Zal het haar kracht geven om van de heimwee af te komen en haar plaatsje binnen Utopia te vinden? Of zou de heimwee alleen maar erger worden?
 • Naomi wil voor iedereen lekkere pannenkoeken maken. Gio helpt een handje.
 • Deze maand is er meer geld uitgegeven dan dat er is verdiend. De bewoners betaalden in totaal €28907,62, terwijl er in mei €25300,62 binnen kwam.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ronald at 14:16

  Wilco en Vanessa een verhouding! Ik lach me rot, las het gekonkel al van een heleboel oud utopianen op de verjaardag van Vanessa, nog niets veranderd en geleerd toen ze er uit kwamen! Een grote kliek die niet weten wat ze met hun leven moeten doen, het enige wat ze kunnen is jaloers zijn op mensen die wel wat bereiken in de maatschappij zoals ike, Nicoline, Isabella, die hebben de aandacht van het niveau ( O, O, Gerso ) of de privé niet nodig.
  Dus de geen die wat hebben geleerd van utopia zijn gegroeid in het dagelijks leven de anderen zijn dieper gezonken dan ze al waren gezonken, jammer maar het is niet anders, ik zou me er net als Isa niet meer mee bemoeien van hen kun je niets meer leren!

 2. Wil at 14:02

  Ja ja, Wilco kwam aan het hek en gaf Colinda een brief, de wonderen zijn de wereld nog niet uit, Vanessa en Wilco, voor hoe lang? Colinda wist dat Wilco niet verliefd op haar was, dus toch Netjes dat hij het even meld.

 3. anneke at 10:59

  Kan Giorgio niet weer eens de koeien gaan doen hij kan van alles weer doen ,,,dus de koeien ook.
  Heb het idee dat Stefanie mee naar huis wil.
  Dat is wel veel geld ,maar als je in 1 week tijd zoveel sigaretten koopt en drank dan kan het niet anders

 4. Anja at 10:47

  En….weer teveel geld uitgegeven,hoe krijgen ze het voor elkaar, Wat de collumist vertelde, je moet eens vraagtekens zetten bij een ideale samenleving,hoort daar zoveel feesten en vooral drank bij?????? En maar praten hoe het beter kan, inzicht in zichzelf is ver te zoeken. Ze eten zich letterlijk rond,op Gabriellen na, Caby ligt letterlijk dik te worden, over Naomi en Gio maar te zwijgen. Ze kunnen maar beter zwijgen over hun idealisme, maar het hebben over hoe kunnen we nog meer feesten en alcohol letterlijk naar binnen gieten. Dit is geen utopia meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *