De bewoners uit Utopia 2 houden een afscheid en welkomstfeest

De bewoners uit Utopia 2 houden een afscheid en welkomstfeest

Afgelopen avond was de laatste avond van één van de genomineerde bewoners aangebroken. Dylan is gekozen als nieuwe vaste bewoner en hij moet straks een moeilijke keuze te wachten. Het kan zomaar de laatste avond zijn van Timothy, Christel of Shelley. Hoewel de avond met gemengde gevoelens verloopt is een avondje vol muziek altijd welkom. Het feestje was gezellig en de nacht is rustig verlopen. Tijd voor een nieuwe dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *