Adriaan en Jessie lijken er nog niet zeker van wie Utopia 2 moet verlaten

Adriaan en Jessie lijken er nog niet zeker van wie Utopia 2 moet verlaten

Tijdens de nominatieronde hebben veel bewoners op Timothy gestemd. Naast hem zitten ook Shelley en Christel op de bank. Dylan zal vandaag de beslissing gaan maken wie er de mini samenleving zal moeten verlaten. Veel bewoners denken dat hij Timothy naar huis gaat sturen, maar Adriaan en Jessie lijken alle opties open te houden. Adriaan vertelt dat Timothy de afgelopen dagen hard heeft gewerkt, om te laten zien dat hij écht wil blijven. Wat hebben die andere twee bewoners nou gedaan?, vraagt de mannelijke bewoner. Niks, zegt Jessie resoluut. Misschien mag Tim ook nog wel gewoon blijven. Ik zou er niet eens raar van opkijken. Daar is Adriaan het mee eens. Volgens de mannelijke bewoner heeft het niets geholpen om Christel en Shelley op de bank te zetten, want volgens hem doen ze nog steeds niets. Wie zal er vandaag de mini samenleving moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *