Adriaan en Erik vinden dat genomineerden Christel en Shelley zich te weinig hebben laten zien

Adriaan en Erik vinden dat genomineerden Christel en Shelley zich te weinig hebben laten zien

Adriaan lijkt zich te ergeren aan mede bewoners Christel en Shelley. Timothy zit is een van de genomineerden en hij is de afgelopen dagen druk bezig geweest met werken. Shelley en Christel hebben volgens Adriaan daarentegen niet heel veel werk verricht. Als ik op de bank zou zitten, dan zou ik er alles aan gedaan hebben zegt Adriaan resoluut. Erik is het daarmee eens en hij laat weten dat je jezelf moet laten zien als je in de gevarenzone zit. Luie mensen joh, bah gaat Adriaan verder. Ik kan er met mijn pet ook niet bij zegt Erik. En dan ook nog zeggen dat ze van alles willen. Adriaan wijst naar de prullenbak. Dan zien ze zo’n zak helemaal vol zitten en dan zijn ze te beroerd om hem even leeg te halen zegt hij kwaad. Zullen de mannen Christel en Shelley aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *