Timothy en Franny huilen samen op bed, moet hij straks weg?

Timothy en Franny huilen samen op bed, moet hij straks weg?

Genomineerde bewoner Timothy heeft voor de zekerheid zijn kist al ingepakt. Samen met Franny knuffelt hij in bed en de twee barsten in tranen uit. Laat je niet gek maken zegt Timothy tegen zijn vriendin. Uiteindelijk ben je je eigen echte steun benadrukt hij. En vertelt verder dat Mylène, Brandon en Jens goed voor haar zijn. Dat zijn mensen waar je je energie in moet steken zegt hij. En verzekert haar dat hij op haar zal wachten. Ik ben trots op jou vervolgt Timothy huilend. Ik ook op jou antwoordt Franny. Zal Timothy Utopia 2  daadwerkelijk moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *