Hiske en Merel praten hun onenigheid over eten uit

Hiske en Merel praten hun onenigheid over eten uit

Merel en Hiske staan op het Utopia 2 terrein wanneer zaterdagavond ter sprake komt. Hoewel er deze dag sushi was besteld, had de groep Merel en Gerrit niet gehaald om de bestelling samen met hen op te eten. Dit stelde de Merel erg teleur. Ik had niet door dat je in je huisje zat en ik dacht dat je er echt wel van bewust was dat de sushi gearriveerd was begint Hiske het gesprek. Maar ondanks dat ik je aan tafel miste, ben ik niet opgestaan om je te zoeken voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze daar fout in heeft gehandeld en ze zegt dat ze ervan heeft geleerd. Merel knikt. Het is niet dat ik er woest om ben, maar ik vind het gewoon jammer legt ze uit. Andersom had ik het ook gedaan benadrukt ze. Hiske is het met haar eens en ze laat weten dat ze zich best wel schuldig voelde. Ook vond ze het lastig om de confrontatie aan te gaan. Het is gebeurd, het is goed reageert Merel. Ik baalde er alleen van eindigt ze. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *