Maakt Christel zich zorgen om weggestuurd te worden?

Maakt Christel zich zorgen om weggestuurd te worden?

Christel staat op het Utopia 2 terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Hoe voel je je? vraagt Jessie. Doodmoe antwoordt Christel. Jessie knikt. Toch een beetje druk gemaakt stiekem vraagt hij door. Ja antwoordt Christel. En legt uit dat ze zich met name zorgen heeft gemaakt over de groep. Ik heb me wel even zorgen gemaakt om mijn verblijf maar mijn gevoel zegt dat het goed zit voegt ze eraan toe. Jessie legt op zijn beurt uit dat het maar net is waar Dylan naar gaat kijken en Timothy wel zijn uiterste best heeft gedaan deze dagen. Het zou aannemelijk zijn dat hij harde werkers hier wil gaan houden. Christel knikt. We gaan het zien eindigt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *