Dylan roept de groep bij elkaar, welke genomineerde bewoner moet Utopia 2 verlaten?

Dylan roept de groep bij elkaar, welke genomineerde bewoner moet Utopia 2 verlaten?

Dylan heeft alle bewoners bij elkaar geroepen. Het is tijd om bekend te maken welke genomineerde bewoner weg moet. Wanneer de groep bij elkaar in de silo zit begint Dylan met praten. Als eerste allemaal, oprecht bedankt dat ik hier mag zijn zegt hij. En legt uit dat hij het anders wil aanpakken en hij zegt dat hij Hiske, Gerrit en Franny een kans wil geven om hun maatje nog een keer te verdedigen. Hierop begint eerst Gerrit met praten en legt uit dat Shelley erachter is gekomen dat ze niet verder wil met de kapsalon. Als je een beetje zoekende bent en niet weet wat je wil, is dat lastig legt Gerrit verder uit. Ik weet precies hoe ze daarin staat. Shelley zit midden in dat proces en ik vind dat ze de kans moet krijgen om hier te blijven. Hierna is Hiske en ze laat weten dat Christel een belangrijke rol heeft in Utopia 2. Daarbij denkt ze dat Christel zeker nog niet is uitgeleerd en dat ze moet kijken naar wat ze nu echt wil. Ik denk dat ze met name in de kunst en fotografie nog stappen kan zetten gaat Hiske verder. Daarbij is het een groepsmens die altijd een luisterend oor biedt. Daarom moet ze blijven. Daarna mag Franny het voor Timothy opnemen. Timothy, de boef van de show begint ze haar verhaal. Maar ook een gevoelige jongen en een harde werker benadrukt ze. Hierna breekt ze en de tranen stromen over haar wangen. De silo, de straat.. Hij kan alles. Ik houd heel veel van hem en hij hoort in mijn Utopia. Ik denk dat hij hier veel zou kunnen bereiken als hij zou mogen blijven.

Dylan knikt en hij legt uit dat hij van alle drie de naambordjes van hun huisjes af heeft gehaald. Jullie kunnen hier allebei nog veel bereiken zegt Dylan. Maar ik denk dat deze persoon de minste kans heeft om zich te ontplooien. Tim, sorry. Timothy knikt, waarna hij de emotionele Franny in de armen sluit. Houd je sterk zegt hij tegen haar. Ik zal echt op je wachten. Wat ben je toch een mooi persoon. Jij hebt mij laten opbloeien en ik ben blij dat ik jou in Utopia heb gevonden benadrukt hij. Daarna went hij zich tot de groep. Ik houd stuk voor stuk van jullie begint Timothy. Ik heb mijzelf hier zoveel ontwikkeld. Ik kan niet bouwen maar ik heb het wel gedaan. Ik heb mooie dingen gemaakt en mooie dingen kapotgemaakt. Ik heb mooie vrienden leren kennen, de liefde van mijn leven gevonden en ik heb mezelf ontwikkeld. Timothy vertelt dat hij nog even met Franny wil zijn en dat hij straks Utopia 2 zal verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *