De bewoners praten na over Dylan zijn besluit Timothy weg te sturen

De bewoners praten na over Dylan zijn besluit Timothy weg te sturen

Dylan heeft besloten dat Timothy degene is die Utopia 2 definitief zal moeten verlaten. Terwijl Timothy nog een laatste keer met Franny in het huisje zit, spreken de bewoners na over het besluit. Hij heeft het emmertje zo vol laten lopen dat er in de laatste periode maar een paar druppels bij konden zegt Jessie. Klaar is klaar benadrukt hij. Gerrit knikt en zegt dat Timothy er wel goed mee omgaat. Het tijdperk van Timothy is afgelopen. Nog wat later komt Hiske aanlopen en geeft Gerrit een knuffel. Ik ben blij dat die gast gaat zegt ze. Een van de drie musketiers is overgebleven. Gerrit knikt. Het biggetje in het stenen huisje eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *