Timothy heeft na een emotioneel afscheid Utopia 2 definitief verlaten

Timothy heeft na een emotioneel afscheid Utopia 2 definitief verlaten

Timothy heeft zijn kist eerder vandaag al voor de zekerheid ingepakt. Hij had sterk het gevoel dat hij Utopia 2 zou gaan verlaten. Die gedachte werd werkelijkheid toen Dylan zijn besluit bekend maakte. Nadat Timothy zich nog even met Franny heeft teruggetrokken, loopt hij met zijn spullen naar de poort. In zijn afscheidsspeech laat Timothy weten dat hij hoopt dat de bewoners hun meningen blijven uiten. Zeggen waar het op staat adviseert hij. En vertelt verder dat hij een mooie tijd heeft gehad en vervolgens neemt hij afscheid. Hij knuffelt alle bewoners en als laatste is zijn vriendin Franny aan de beurt. Timothy spreekt haar moed in en er volgt een lange kus. Dan is het toch echt tijd om te gaan en Timothy loopt met zijn kist door de poorten Utopia 2. De deuren sluiten en Franny blijft huilend achter. Shelley loopt direct naar haar toe om haar te troosten. Hoe zal het Franny vergaan zonder Timothy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Frits at 14:39

    Nu zal het wel wat rustiger in Utopia worden want deze jongen zorgde met zijn wangedrag voor veel onrust.
    Ik hoop voor hem dat hij buiten Utopia nog ergens een kans krijgt want wie wil zo’n dwarsligger nu als werknemer hij is in zijn eentje in staat een hele afdeling van een bedrijf te saboteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *