Hiske heeft een plan bedacht om de betrouwbaarheid van Franny te testen

Hiske heeft een plan bedacht om de betrouwbaarheid van Franny te testen

Eerder vandaag spraken Merel en Alexandra al hun twijfels uit over Franny. De twee denken dat Franny niet altijd even betrouwbaar is. Ze gooit me echt regelmatig voor de bus zei Merel. Iemand die te vertrouwen is die doet zoiets niet. Hiske heeft dat gesprek opgevangen en overleg gehad met Merel. Ze vertelt Alexandra over een bijzonder idee. Ik heb wel vaker met Franny gepraat over dat ze het zo lastig vindt om een mening te vormen begint Hiske. Nu heb ik daar een plannetje voor bedacht. Ik wil gaan testen of Franny een geheim kan bewaren voegt ze eraan toe. Alexandra begint te lachen. We leggen Fran een situatie voor gaat Hiske verder. Om te kijken of ze die ook voor zich kan houden. Ze spreken af dat dit een geheim tussen hun en Merel wordt. Hiske stelt voor dat Alex misschien kan zeggen dat ze gevoelens voor Jessie heeft. Merel mag dit dan zogenaamd niet weten. Als ze het toch doorvertelt, dan moeten we daar wel op terugkomen vindt Hiske. Alexandra neemt zich voor om het vanavond in hun huisje meteen te zeggen. Wat zal Franny met de informatie doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *