Merel is er klaar mee, er moet meer verdiend worden en heeft een plan

Merel is er klaar mee, er moet meer verdiend worden en heeft een plan

Ik ben weer lekker in mijn irriteer modus begint Merel chagrijnig het gesprek. Ze is klaar met de mensen die op hun reet zitten en niks verdienen. Over wie heb je het vraagt Alexandra. Merel zegt dat het een merendeel van de groep is. Het zijn altijd dezelfde die schuren zegt ze. Als het zo doorgaat is Merel bang dat zij zelfs haar eigen kleding moet gaan verkopen om geld te verdienen. Jens stelt voor dat er voor elk product dat verkocht wordt, er een euro naar Merel moet gaan. Is dit volgens jullie een goed idee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *