Alexandra vertrouwt geen enkele mede bewoner in Utopia 2

Alexandra vertrouwt geen enkele mede bewoner in Utopia 2

Welke mensen uit je omgeving vertrouw jij? vraagt Merel. Ik vertrouw niemand antwoordt Alexandra. En vertelt dat ze eigenlijk niet echt veel mensen om zich heen heeft in Utopia 2. Een reden daarvoor kan ze niet geven. Fran en ik slapen alleen maar bij elkaar en verder is er gedurende de dag niet zoveel gaat Alexandra verder. Of ze iemand als Franny kunnen vertrouwen vinden ze beiden moeilijk in te schatten. Ik weet nog dat Billy toen aan me vroeg, zijn er hier mensen die ik kan vertrouwen? Dat deed me wel vermoeden dat er dus op televisie te zien is dat sommigen van ons dat niet zijn zegt Alexandra. Als ik er uiteindelijk achter kom dat de mensen die dicht bij me staan niet te vertrouwen zijn, dan zou dat echt een klap in mijn gezicht zijn antwoordt Merel. Zijn er volgens jullie bewoners die niet te vertrouwen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *