Mylène vindt dat haar mede bewoners zich anders voordoen tegenover haar

Mylène vindt dat haar mede bewoners zich anders voordoen tegenover haar

Zie jij bij mensen een gedragsverandering? vraagt Franny aan Merel. Merel laat weten dat het haar bij een paar mede bewoners al was opgevallen. Mylène meldde gisteren dat Shelley, Andrea en Alexandra zich erg anders voordoen tegenover het haar. Ze zei heel wijselijk tegen me dat ze zich afvraagt sinds wanneer Shelley om haar is gaan geven gaat Franny verder. Ze is klaar met de poppenkast, want ze weet donders goed dat het niet waar is voegt ze er nog aan toe. Nu snapt Merel ook waarom Mylène laatst zo boos was. Ze zei, er is niks maar ik zag natuurlijk dat er wel wat was legt Merel uit. Zal Mylène de groep confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *