Mariska heeft slecht nieuws en een brief voor alle bewoners

Mariska heeft slecht nieuws en een brief voor alle bewoners

Mariska start de dag met een rondje langs alle huisjes. Ze heeft namelijk een bericht voor alle bewoners. Op een rood papier heeft ze de huidige financiële tussenstand geschreven. Volgens het bericht staan de bewoners op dit moment meer dan 7000 euro in de min. Alleen op de boot van Jessie hangt geen bericht. Andrea is de kippen aan het voeren en heeft het erover met Franny. Waar is dit goed voor? vraagt ze aan haar. Franny denkt dat het bedoeld is om de bewoners te laten realiseren dat er meer geld binnen moet komen. Maar niet bij iedereen hangt er een briefje gaat Andrea verder. Die mensen brengen het meeste geld binnen denk ik voegt ze eraan toe. Jessie was als al op de hoogte van de huidige stand en hij had dit van tevoren overlegd met Mariska. Ze denken dat de briefjes wat bewustzijn gaat creëren bij de mede bewoners. Je zag dat veel er al door gingen nadenken zegt Mariska. Zal de actie de bewoners motiveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *