De scootmobielen in Utopia zorgen voor irritaties bij Jessie

De scootmobielen in Utopia zorgen voor irritaties bij Jessie

Jessie loopt afgelopen avond over het terrein. Hij lijkt een beetje geïrriteerd. Ik weet niet, maar ik irriteer me eraan zegt hij tegen Gerrit. Hij praat daarna over de scootmobielen die op het terrein zijn. Hij legt uit dat hij niet wil dat mensen erop rijden en hij maakt zich zorgen over een mogelijke factuur vanwege de schade die is gereden. Moeten we door blijven gaan? Kijken hoeveel we nog meer kapot kunnen maken zegt hij. Hij vindt het nergens op slaan. Ondertussen zitten Alexandra, Andrea en Shelley in de silo. Zij zijn het overduidelijk niet eens met Jessie. Jessie is boos zegt Andrea. Waarom nou weer? Hij is altijd boos reageert Alexandra. Andrea legt uit waarom hij boos is maar Alexandra geeft aan dat het toch gewoon mag. Daarbij denkt Alexandra dat de mannen meer kapot maken op de scootmobielen dan de vrouwen. Andrea gaat naar buiten om nog een rondje op de scootmobiel te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *