Merel bespreekt met Hiske en Mariska wat ze raar aan Franny vindt

Merel bespreekt met Hiske en Mariska wat ze raar aan Franny vindt

Hiske, Mariska en Merel zitten samen in de Mongoolse tent. Merel geeft aan dat ze het raar vindt dat Franny volgens haar een hekel heeft aan Shelley maar wel heel aardig tegen haar doet. Mariska vertelt dat ze eerder aan Franny gevraagd heeft wat ze ervan vindt dat Shelley gaat dansen op het Love is Love evenement. Volgens Mariska vertelde Franny dat ze zich erbij neer heeft gelegd. Merel vindt het ook raar van Jordie dat hij het goedkeurt om Shelley te laten dansen op het feest. En wil Jordie daar nog over spreken, want ze is erg benieuwd. Maar jij organiseert dat toch samen met hem? vraagt Mariska aan Merel. Ja, daarom vind ik het ook heel raar. Hij is niet naar mij toegekomen. Helemaal niks antwoordt Merel aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *