Alexandra en Shelley vinden Jessie dik worden sinds hij weer in Utopia woont

Alexandra en Shelley vinden Jessie dik worden sinds hij weer in Utopia woont

Alexandra en Shelley kletsen samen in de kamer van Shelley en Andrea. Alexandra merkt op dat ze Jessie dik vindt worden. Shelley reageert daar op dat ze hem met binnenkomst van Utopia een goed postuur vond hebben maar zegt daarbij naarmate hij hier langer zit hoe ronder hij wordt. Ze vindt wel dat Jessie in Utopia èèn heel veel is afgevallen. Alexandra reageert dat hij in Utopia één heel dik binnenkwam. Het is het tegenovergestelde. Nu komt hij dun binnen en gaat hij dik naar buiten eindigt Shelley. Alexandra begint te lachen. Zijn jullie het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *