Franny en Jordie maken een fout tijdens de bouw van de sportschool

Franny en Jordie maken een fout tijdens de bouw van de sportschool

Brandon, Franny en Jordie zijn bezig met het bouwen van de sportschool. Jordie en Franny maken de planken vast aan het gebouw. Wat later zien ze dat er iets niet klopt met de afmetingen. Franny geeft aan dat Jordie even moet kijken of de planken gelijk lopen aan de boven en onderkant. Jordie bekijkt de planken en de afmetingen kloppen niet. Hij bespreekt vervolgens het probleem met Brandon. Ze besluiten om de planken die Jordie en Franny er net op hebben gezet af te halen en ze in de juiste afmeting te snijden. Nadat de planken in de juiste maat gemaakt zijn beginnen Jordie en Franny de planken opnieuw aan de sportschool vast te boren. Jordie laat aan Franny weten dat hij helemaal klaar is met de planken. Franny zegt dat ze helemaal kapot is van het bouwen aan de sportschool. Hoe lang zal het duren voor de sportschool af is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *