Alexandra wil Utopia in het klein nabouwen

Alexandra wil Utopia in het klein nabouwen

Alexandra zit met een aantal bewoners beneden in de silo. Ze heeft een idee, ze wil Utopia in het klein gaan nabouwen. Gerrit en Merel lachen. Ik vind het echt leuk zegt Alexandra. En gaat meteen op zoek naar Jessie. Als ze hem vindt, boven in de silo, geeft Jessie aan dat hij er nog even over moet nadenken. Hij geeft aan dat het een heel leuk idee is maar dat het waarschijnlijk veel geld gaat kosten. Ze zet het idee uiteen en Jessie denkt dat het zeker het uitzoeken waard is. Ook van de andere bewoners lijkt ze goede reacties te krijgen. Zal het idee van Alexandra vorm gaan krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *