Shelley en Jessie moeten plaats maken voor B&B gasten

Shelley en Jessie moeten plaats maken voor B&B gasten

Alexandra en Andrea zijn in gesprek. Andrea heeft goed nieuws, er komen weer B&B gasten. Er is alleen één klein probleempje. De gasten willen in Shelley haar huisje. Alexandra roept Shelley erbij. Wat is er? vraagt Shelley. Volgende week lekker je huisje afstaan meid antwoordt Alexandra. Shelley stribbelt wat tegen. Andrea en Alexandra proberen haar vervolgens over te halen om alsnog het huisje nu af te staan. Niet alleen Shelley moet haar huisje afstaan, ook Jessie moet de boot uit voor B&B gasten. Uiteindelijk geeft Shelley aan dat de gasten in haar huisje mogen maar ze maakt wel duidelijk dat het eenmalig is. Dat is ook raar hé zegt Jens die erbij komt staan. Ook Andrea maakt een opmerking, wat ben je toch ook gastvrij. Wat later wordt er in de silo er ook over gesproken. Ik wil er wel even bij zeggen dat B&B gasten niet zelf gaan bepalen waar ze slapen zegt Merel. Volgens de anderen in de silo mogen de gasten dat wel degelijk aangeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *