Mariska en Hiske hebben het over de sportschool, kost dit nog meer geld?

Mariska en Hiske hebben het over de sportschool, kost dit nog meer geld?

Hiske en Mariska zijn weer druk aan het schuren. Tijdens het schuren zijn ze in gesprek. Klopt het dat de sportschool weer extra geld gaat kosten? vraagt Hiske. Mariska antwoordt het niet te weten maar volgens Hiske is er te weinig zeil. Dat ga je niet menen reageert Mariska. Maar volgens haar heeft de groep er de goedkeuring op gegeven, er waren maar vijf tegenstemmen. Mariska vraagt Hiske om haar mening. Ze is bang dat het project nog meer geld gaat kosten. Volgens Mariska heeft Alexandra er spijt van dat ze voor de herinvestering van de sportschool heeft gestemd. Hilarisch dit reageert Hiske erop. Mariska lijkt zich ook erg te irriteren aan alle uitgaven die worden gedaan en de schulden waar de bv in zit. Ook denkt Mariska dat het niet gaat gebeuren dat het geld van de sportschool terugverdient gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *